1382 poze   2460 vizite
Albume
A CautBujoriGradina cu de toate   A Primavara      Primavara 2017   A Vara      Mai 2017   Buchetele   Coronite   flori de interior   InceputuriTrandafiri   1 ISTORICI      1 Alba      2 Galica      3 Damask      4 Centifolia or Provence      5 Moss      6 Portland      H Rugosa   2 MODERNI      Englezesti         Abraham Darby         Charlotte         Claire Austine         Comte de Champagne         Darcey Bussel         Dark Lady         Evelyn         Geoff Hamilton         Gertrude Jekyll         Glamis Castle         Golden Celebration         Graham Thomas         Harlow Carr         Jubilee Celebration         Jude the Obscure         Lady of Shalot         LD Braithwaite         Leander         Mary Magdalena         Mary Rose         Munsted Wood         Othello         Queen of Sweden         Scepter d Isle         Sharifa Asma         Snow Goose         Spirit of Freedom         The generous gardener         The Pilgrim         Tradescant         William and Catherine         William Shakespeare 2000         Winchester Cathedral      SHRUB   Mai2017   Martine GuilotZ Dorinte   Bulbi   Wishlist arbori si arbustiZ Informativ   Arbori si arbusti   Bujori Ithol   Info Trandafiri   Orhidee

membru din 1 februarie 2015

Bujori Ithol

Bujor intersectorial ( Itohs ) - hibrizi între bujorul copac (Paeonia sufruticosa) si bujorii erbacei . Sunt de de viata lunga și cu o pregătire inițială corespunzătoare ar asigura succesul in gradina. Florile lor sunt mari, la fel ca bujorii copac, iar frunzele sunt ca cea a bujorului copac , de asemenea . Tulpinile lor mor în toamna și trebuie să fie tăiate din nou la fel ca la bujorii erbacei .

Bujorii Itoh au avantaje fata de ceilalti bujori :

Au tulpini puternice și sunt în măsură să dețină floarea în poziție verticală .
Creștere viguroasă și foarte floriferi , de până la 50 de flori pe o plantă , atunci când sunt maturi .
Culori cum ar fi galben, portocaliu , sunt culori de flori disponibile pentru acest soi .
Ei au frunziș atractiv sanatos .

Amenajare și întreținere bujori Itoh :

Plantat în plin soare și în sol bogat , bine drenat .
Sapa o groapă 50 cm adancime si 50 cm latime .
Pot beneficia de amestec de sol din 2 parti sol de gradina , 2 părți compost și 1 parte turba . Dacă aveți drenaj slab , se adaugă nisip și perlit .
Un îngrășământ cu eliberare lentă cu mult fosfor, adăugat la plantare asigură o dezvoltare rapidă a rădăcinii .
Evitați un nivel ridicat de azot , în orice moment și aplicarea toamna târziu de îngrășământ .
Plantati radacinile alungite paralel cu solul , la o adancime de 5 cm .
Udare , imediat după plantare .
În timpul sezonului de iarnă , acoperiti ​​cu mulci de paie pentru a preveni dezghețarea și re - înghețarea.
Se ingrijeste ca si un bujor erbacee .
Acesta este poreclit cu afecțiune " Itoh " , după Toichi Itoh, hybridizator care a creat primul aceste plante . Aceste plante fi divizate/inmultite ca si bujorii erbacei ( cu un pic mai mult efort )Albumul selectat nu contine nici o poza.Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.